HubSpot User Group Aarhus går i luften

26. april 2016

Af Jeppe Houman Nyrup om Vores verden

Hvis du har fulgt bare det mindste med her på bloggen den seneste tid, kan det ikke være gået din næse forbi, at vi er temmelig begejstrede for HubSpot. Den passion får nu lige et ekstra boost eufori, for vi har nemlig fået mulighed for at starte en officiel HubSpot User Group (HUG).Katalysator_HUG_Aarhus_logo.png

Hvad er HubSpot User Group?
HubSpot User Group Aarhus er et forum for folk, der er interesserede i inbound marketing og HubSpot, hvor vi kan diskutere og udveksle viden og erfaringer. Det er åbent for alle, der har lyst til at bidrage, men snakken og diskussionerne kommer nok til at fokusere mest på HubSpot-systemet og dets muligheder.

Der vil blive afholdt fysiske møder en gang i kvartalet, hvor der vil være faglige indlæg, mulighed for at lære af hinanden eller få input til en konkret udfordring.

Mellem møderne er der åbent for fri diskussion og spørgsmål om dette og hint i LinkedIn-gruppen, ligesom HUG Aarhus har sit eget website, hvor der løbende vil blive opdateret på bloggen. Det er også her, tilmeldingen til møderne foregår.

Hvilke temaer vil blive diskuteret?
Lige hvad du har lyst til. Brian Stræde og undertegnede faciliterer gruppen og arrangerer møderne, men alle, der har lyst til at byde ind, kan gøre det, så har du et tema, et spørgsmål eller en udfordring, du bakser med eller gerne vil blive klogere på, så sig endelig til.

Hvad koster det?
Ikke så meget som en bøjet 25-øre. Da HUG er en officiel HubSpot-ting, spytter de lidt i kassen til forplejning m.m., men meningen er, at dette skal være en åben og tilgængelig gruppe, som egentlig bare skal give dig noget værdi.

Hvornår mødes gruppen næste gang?
Næste – og første – møde bliver den 24. maj på Skæringvej 88 i Lystrup. I skrivende stund ligger tidspunkt og programmet ikke endelig fast, men vi kan godt afsløre, at der til dette første møde er lagt lidt ekstra i ovnen af flere årsager, som vi kommer til at fortælle lidt om de kommende uger. Det indebærer blandt andet, at vi får fløjet en gæsteoplægsholder ind fra det store udland, som kender hvert et hjørne af både inbound-metodikken og HubSpot, så glæd dig til det, hvis du har tid, lyst og lejlighed til at være med.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Det kan du gøre lige her.

Vi vil selvfølgelig løbende her på vores egen side fortælle om nye tiltag og mødedatoer for gruppen, men du holder dig allerbedst opdateret ved at følge med på aarhus.hubspotusergroups.com og tilmelde dig LinkedIn-gruppen