Nyeste indlæg

Hvad koster inbound marketing?

At spørge, hvad inbound marketing koster, er lidt som at træde ind gennem skydedørene hos en bilforhandler og spørge, hvor meget man skal give for en bil. 

Der er kun ét svar: ”Det kommer an på…”

Det er jo ikke noget særligt informativt svar, og derfor vil jeg i dette blogindlæg prøve at kaste lidt lys på, hvad der påvirker prisen og komme med en grov tommelfingerregel om det.

Hvad er en inbound marketing-kampagne?

Vi bruger ofte begrebet kampagne, når vi taler om inbound marketing. Men kampagne er som udtryk bredt og kan dække over rigtig meget afhængig af kontekst. I traditionel marketing vil en kampagne ofte have karaktér af et relativt isoleret projekt, som har en bestemt slutdato. Sådan forholder det sig imidlertid ikke med en inbound marketing-kampagne, som principielt kan løbe i årevis. 

Inbound marketing er en livsstilsændring - ikke en diæt

Dukan-kuren, 8-timerskuren, LCHF-kuren, Detoxkuren; du kender garanteret et hav af kure og mindst én person, der stort set altid er på kur. En kur har til formål at forbedre kroppens tilstand hurtigt. Man lever efter kuren i en begrænset periode – man ser måske en forbedring – men når kuren er slut, sker der ofte det, at man ender tilbage i sin oprindelige tilstand, og lidt efter starter en ny...