Nyeste indlæg

Katalysator sætter kurs mod vækst med ny investor

Inbound Holding ApS har købt sig ind i Katalysator, og med sig tager de store ambitioner om vækst både i Danmark og internationalt. Målet med investeringen er at kombinere Katalysators førerposition på HubSpot i Danmark med gode erfaringer fra Norge og styrke både den nationale og internationale profil.

”Vi har haft stor succes med at starte Inbound Group i Norge, som var den hurtigst voksende...

HubSpot User Group Aarhus går i luften

Hvis du har fulgt bare det mindste med her på bloggen den seneste tid, kan det ikke være gået din næse forbi, at vi er temmelig begejstrede for HubSpot. Den passion får nu lige et ekstra boost eufori, for vi har nemlig fået mulighed for at starte en officiel HubSpot User Group (HUG).

HubSpot har givet travlhed i butikken

Travlhedstermometeret har været oppe i nærheden af det røde felt hos os i Katalysator i den seneste tid. 

Efter at vi har skærpet vores fokus på inbound marketing med HubSpot som den foretrukne marketing automation-platform, har vi oplevet ganske stor efterspørgsel fra spændende virksomheder med ambitioner om vækst.

Farvel og tak for et kanon Katalysator-år

For lidt over et år siden havde jeg min første arbejdsdag som praktikant hos Katalysator Kommunikation.

Det, der som udgangspunkt skulle have være et halvt års praktik, blev til et helt, og tiden er mildest talt fløjet af sted. I løbet af det seneste år føler jeg, at jeg har lært mere, end jeg har gjort i løbet af min snart fem år lange uddannelse – både fagligt, men i høj grad også om mig selv.

Vil du være vores nye praktikant?

Katalysator søger ny praktikant til foråret (se stillingsopslaget her), og derfor har vi bedt Thomas om at sætte et par ord på, hvordan livet som praktikant her i folden egentlig er.

Tiden går drønstærkt, når man har det skægt

Det er efterhånden 3 måneder siden, jeg begyndte som rimelig grøn praktikant i Katalysator, og her lidt over halvvejs igennem praktikforløbet er min dom klokkeklar:

Det er...

Mangler du situationsfornemmelse?

Så går det løs. Det næste halve år er jeg praktikant her i biksen, og med fra dagligdagen på universitetet bringer jeg et stærkt princip: God kommunikation er skræddersyet til den situation, du kommunikerer i.

Effektiv kommunikation er nemlig ikke universel – det, der virker i én situation, kan være et ”no go” i en anden. For at sikre, at dit budskab går igennem til modtageren, er det derfor en...

Vi søger det næste talent

Vi har det seneste års tid haft glæden af at have nogle dygtige kandidatstuderende fra virksomhedskommunikation på kontoret. Det har givet os nye, faglige input fra den akademiske verden og en sjovere arbejdsdag. Derfor er vi slet ikke i tvivl om, at vi også gerne vil have en kommunikationspraktikant tilknyttet i efterårssemesteret.