Tre nye kolleger med masser af faglig tyngde

29. august 2017

Af Brian Stræde om Vores verden

Båden ligger efterhånden ret stabilt i vandet. Vi har i august fået 3 nye folk ombord, som alle kommer med så meget faglig ballast, at vi er ganske stolte af at kunne præsentere dem som en del af Katalysator. Her skal du få lov at møde dem.

Jytte Müller, Inbound Marketing Specialist.

Jytte kommer til at være drivende kraft for en del af vores kunders inbound marketing, når hun i sin rolle som Inbound Marketing Specialist tager sig af strategi, udvikling og optimering af inbound-aktiviteterne. 

Hun kommer fra en stilling som Head of Marketing and Communication hos Usertribe, hvor hun har arbejdet med inbound marketing og HubSpot.

via GIPHY

Morten Olsson, Inbound Marketing Specialist.

Præcis som Jytte bliver Morten dedikeret rådgiver og drivkraft for en god håndfuld af vores kunder, som kommer til at nyde godt af hans erfaring med B2B inbound marketing – særligt inden for it-branchen.

Morten kommer fra en stilling som Digital Marketing Manager hos Conscia, og han færdes hjemmevant i HubSpot og inbound marketing-disciplinens krinkelkroge.

via GIPHY

Carl-Emil Poulsen, Inbound Sales Specialist

Overvejer du at gå i gang med inbound marketing, er det Carl-Emil, du skal have fat i. Som Inbound Sales Specialist har han fokus på at drive vores eget salg og sikre, at kunderne får den rigtige rådgivning allerede i den tidlige fase.

Carl-Emil kommer med en baggrund som salgschef med fokus på B2B eksportsalg og har senest været medejer og adm. direktør i I Go Green.

via GIPHY