Vi søger det næste talent

11. april 2013

Af Jeppe Houman Nyrup om Vores verden

Vi har det seneste års tid haft glæden af at have nogle dygtige kandidatstuderende fra virksomhedskommunikation på kontoret. Det har givet os nye, faglige input fra den akademiske verden og en sjovere arbejdsdag. Derfor er vi slet ikke i tvivl om, at vi også gerne vil have en kommunikationspraktikant tilknyttet i efterårssemesteret.

Stillingen er slået op nu, og er du det næste talent hos Katalysator, så håber vi meget på at få en ansøgning.

Hvad kan vi så give til gengæld? Tja, her er det måske bedste at overlade ordet til vores tidligere praktikant, der ganske uopfordret har sendt os følgende:

En god start i kommunikationsbranchen

Mange spændende opgaver landede på mit bord i min praktik som kommunikationsmedarbejder hos kommunikationsbureauet Katalysator i efterårssemestret 2012.

Pressemeddelelser, nyhedsbreve, blogs, webtekster, cases, interviews, Facebook strategi, idéudvikling, tilbudsudformning, opdatering på web og sociale medier samt content marketing er blot nogle af de områder, hvor jeg fik styrket mine kompetencer i løbet af de knap seks måneders praktik.

Under praktikken har jeg skærpet mine skrivefærdigheder og fået masser af skriveerfaring på cv’et. Det ser jeg som en stor fordel, da skrivearbejdet er et vigtigt element i mit fremtidige arbejde.

Katalysator har taget godt imod mig fra dag ét. Omgangstonen er uformel og humøret er højt. Kollegaerne har været gode til at lære fra sig og give fedback på mit arbejde, som jeg har haft stor medindflydelse på.

Jeg ser Katalysator som et godt sted at begynde karrieren. Ikke mindst på grund af bureauets store netværk, som jeg har fået adgang til på messer, netværksmøder, sponsorarrangementer og til kundemøder.

Jeg kan varmt anbefale praktikpladsen hos Katalysator.

Line Lind Larsen

stud.cand.ling.merc i virksomhedskommunikation.